Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2017

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού συνδιοργάνωσε με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας το "Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2017". Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά για την πολύπλευρη ηθική και οικονομική στήριξή της

Χόρεψαν χορούς της πατρίδας μας όλα τα τμήματα και  τραγούδησε η παιδική χορωδία του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού. Το Φεστιβάλ  τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μαρτίνου «Μέλισσα» και ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Αμφίκλειας «Δαδιώτικη Εστία» . Ο "Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού" γιόρτασε με αυτό τον τρόπο την 29η Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Χορού!



Τη βραδιά αυτή έκανε και  την παρθενική της εμφάνιση  η παιδική χορωδία μας που ο υπεύθυνος γι’ αυτήν είναι ο εκπαιδευτικός κ. Βασίλης Ζαραμπούκας.



Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης, η δημοτική σύμβουλος κα Έλενα Γεωργίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ορχομενού κ. Βασίλης Τάγκαλης , ο π. Αθανάσιος Αθανασίου , εκπρόσωποι συλλόγων κ.ά.




Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενική χορηγία τους προς στην εκδήλωσή μας   τον κ. Λάμπρο Κουκογιάννη, την κα Μαρία Καλατζή και τον κ. Κώστα Δάρρα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας Orchomenos-press, Τα ΝΕΑ της Βοιωτίας, Βοιωτική Ώρα, e-sterea.gr, ViotikiGnomiNews.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου