Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Βραδιά Παράδοσης 2013



       Άλλη μια «Βραδιά Παράδοσης» πραγματοποίησε ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού. Χόρεψαν όλα τα τμήματα του Ομίλου (παιδικά, εφηβικά, μεικτό, γυναικών) χορούς από τη Γουμένισσα, τη Βέροια, τη Λήμνο, τη Νάξο, την Καρδίτσα, τα Ζαγοροχώρια σε διδασκαλία του κ. Κων/νου Πατσαλή. Καλεσμένο χορευτικό συγκρότημα ήταν ο «Χορευτικός Σύλλογος Αργολίδας» του Δήμου Επιδαύρου που χόρεψε χορούς της περιοχής του σε διδασκαλία του κ. Νίκου Τυροβολά.
      Εμβόλιμα στην βραδιά η συγγραφέας Τότα Τσάκου-Κονβερτίνο διηγήθηκε στους θεατές –μέσα από γιγαντοοθόνη – ένα ανέκδοτο διήγημά της γραμμένο ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά και γοήτευσε το κοινό.
   Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Ξηρογιάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζυγούρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού κ. Ραζακιάς, η Δημοτική Σύμβουλος Πόπη Λένα-Δήμου, ο π.  Αθανάσιος Αθανασίου , εκπρόσωποι Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

    Ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» θα ήθελε να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν στο να γίνει αυτή η βραδιά καλύτερη. Αυτοί είναι οι : Γιώργος Πουρνάρας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Παπασιδέρης, Κώστας Κιαλιός, Τάκης Κουμπούρας, Σάββας Κοραντζινάς, Μαρία Καλατζή και Τζένη Κουλουμπή-Κοραντζινά. Τη ζωγραφιά της αφίσας της εκδήλωσης φιλοτέχνησε με μεράκι η κα Εριφύλη Παπαγεωργίου, μέλος του Ομίλου και την ευχαριστούμε! Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο Ορχομενού κ. Νεκτάριο Τσάπρα για την συνεργασία στο Πολιτιστικό Κέντρο και βέβαια όλους τους χορευτές μας –μικρούς και μεγάλους- κι όλο τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου. Η αγάπη και η στήριξη όλων μάς δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας!
Και του χρόνου!
























Πέμπτη 9 Μαΐου 2013