Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΑΡΙΤΗΣΙΑ 2011








Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου , ο Ορχομενός γιόρτασε τη διάσωσή του από το γερμανικά στρατεύματα κατοχής με τη βοήθεια της Παναγίας της Σκριπούς. Ο Δήμος Ορχομενού προσκάλεσε το Λαογραφικό Όμιλο Ορχομενού να παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας στην πλατεία του Αγίου Σώστη Ορχομενού.

Τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού δέχτηκαν πολλή χαρά τη συμμετοχή τους στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ορχομενού. Τη βραδιά αυτή εμφανίστηκε το 2ο και το 3ο τμήμα του Ομίλου. Το 2ο τμήμα χόρεψε χορούς της Ρούμελης και το 3ο τμήμα, χορούς από τη Λευκάδα υπό τη διδασκαλία του κ. Κώστα Πατσαλή.

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού θέλει να ευχαριστήσει τον αντιδήμαρχο Ορχομενού κ. Λουκά Τριανταφύλλου, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού κ. Αργύρη Ραζακιά, τους δημοτικούς συμβούλους κα Βούλα Καράλη και κ. Νεκτάριο Τσάπρα για την βοήθειά τους καθώς και τον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου κ. Νίκο Πούσια για τον σχεδιασμό της αφίσας για την εκδήλωση και φυσικά όλον τον κόσμο που ήρθε και μας τίμησε με την παρουσία του!

Και του χρόνου!

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011